lunes, 5 de marzo de 2012

16ª xornada: Albense - Nausti (2-2)

Partido igualado como reflexa o marcador final, comezóu marcando o Albense de falta directa por medio de Seco polo minuto 15 da primeira parte e a poucos minutos para o final da mesma empataba o Nausti en xogada de contrataque. Con éste resultado remataría o primeiro tempo. Xa na reanudación do partido marcaba de cabeza Manolo Cabarcos poñendo o 2-1 no marcador, establecendo o equipo visitante a igualada de novo tamén de cabeza mediada a 2ª parte, aínda que houbo varias oportunidades máis para desfacer a igualada por parte de ambos equipos o resultado de 2-2 xa sería definitivo.
Árbitro: Michi.